OZNAM

21.03.2024 12:19

 


Vážení rodičia, od 1. 4 2025 V zmysle VZN č. 20/2024 o výške mesačných príspevkov na čiastočnú úhradu výdavkov v školách a nákladov v školských zariadeniach v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Galanta, sa zvyšuje mesačný príspevok na čiastočnú úhradu výdavkov v materskej škole školné na 40€ mesačne. 

Riaditeľ školy alebo školského zariadenia udeľuje zľavu vo výške 10% z mesačného príspevku určeného týmto nariadením dieťaťu alebo žiakovi, ktorého zákonný zástupca je držiteľom platnej Vernostnej karty mesta Galanta GalaKARTA v materskej škole, v základnej škole, v školskom klube detí a v centre voľného času na základe internej smernice školy, ktorá je uverejnená a webovom sídle školy:

smernica__(3).docx (16572)

Zákonný zástupca dieťaťa,  pre uplatnenie 10% zľavy z mesačného príspevku určeného na  čiastočnú úhradu výdavkov a nákladov materskej školy, je povinný  podať písomnú žiadosť o uplatnenie zľavy a čestné prehlásenie, že je držiteľom platnej GALAkarty v termíne do konca  mesiaca. 

Žiadosť a čestné prehlásenie je uverejnené na webovom sídle materskej školy:       

žiadosť_na_zľavu_a_prehlásenie.docx (13763)

Zľava z mesačného príspevku po predložení žiadosti a čestného prehlásenia bude akceptovaná od začiatku nasledujúceho mesiaca. 

 

—————

Späť